Het doel van onze stichting

Kinderen een kans bieden om basis en beroepsonderwijs te volgen.

Het hoofddoel van onze stichting is; een aantal Gambiaanse kinderen onderwijs garanderen.

Een kind dat kan lezen, schrijven en rekenen kan in de toekomst een beter leven ontwikkelen. Daarbij kan het kind dat gestudeerd en-of een beroep heeft geleerd het leven van naaste familie helpen verbeteren.

Daarnaast hebben we enkele subdoelen:

1. Ontwikkeling van stimuleringsprojecten m.b.t. werkverschaffing en-of zelfstandigheid

2. Incidenteel ondersteuning van gezinnen, ouderen en-of hulpbehoevenden.

Met onze projecten willen we bereiken:

Dat er ontwikkelings-mogelijkheden ontstaan voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan.

Met behulp van educatie gaan ontdekken wat hun eigen mogelijkheden zijn. Daarbij te gaan ervaren en durven na te denken over een toekomst, over kansen, over mogelijkheden, eigen initiatieven enz enz...

2 keer per jaar reist onze voorzitter naar The Gambia om alle projecten optimaal te volgen en te kunnen begeleiden.

Onze donateurs worden door middel van onze website, onder het kopje NIEUWS, op de hoogte gehouden en door 2 á 3 keer per jaar een nieuwsbrief te ontvangen.

Ziet u onze manier van werken voor het goede doel wel zitten? Wilt u iets betekenen voor kinderen met erg weinig kansen? U kunt meehelpen door u op te geven als donateur voor een minimaal bedrag van € 10,- per jaar

Klik hier om donateur te worden.

Kamer van koophandel nr. is 17213745