Een hoopvol jaar in het verschiet

Het jaar 2014 is positief afgesloten met mooie ontwikkelingen bij enkele sponsorkinderen.

O.a. Marrie Corr en Ida Dibba die het beide uitmuntend doen en dit jaar richting afstuderen gaan. De andere kinderen zijn nog wat jonger, op hun beroeps studieprestaties moeten we nog even wachten.

Trots zijn we op een duidelijk helder omschreven studie contract dat we afgelopen jaar 2014 hebben ingevoerd, waardoor alle betrokken partijen nu nog beter weten wat ieders verantwoordelijkheid is.

Het project VBTB (Van Basis tot Beroep) dat met medewerking van Samen Verder Valkenswaard is ontwikkeld is een feit. Twee kinderen zijn er voor in aanmerking gekomen. De komende jaren gaan we kijken hoeveel kinderen we via dit project onderwijs kunnen bieden.

Ivm ziekte afgelopen tijd is onze nieuwsbrief even op een laag pitje komen te staan. 2015 wordt het maken en versturen hiervan weer minimaal 3X per jaar hervat. We hopen zo al onze donateurs voldoende te informeren over het wel en wee van de kinderen hun familie en andere bijzondere projecten in Gambia.

Wat een jaarafsluiting en opstarten van een kalenderjaar ook met zich meebrengt is het innen van donaties. Elk jaar is het weer mooi om te merken dat de betrokkenheid bij onze stichting BINTA nog steeds in een stijgende lijn is. Daar zijn we erg dankbaar om. Want zonder trouwe en hopelijk ook nog vele nieuwe donateurs, kunnen wij niets!

Plaats een reactie