Vier kinderen extra opgenomen in ons schoolproject

Het was weer een waardevolle reis. We zijn bij al onze kinderen thuis op bezoek geweest en hebben ook dit jaar voor hen het schoolgeld betaald. Door de inspanningen van Barbara Aarts was het mogelijk om 4 kinderen extra naar school te laten gaan. Lees meer over onze nieuwe kinderen, binnenkort, bij schoolkinderen!

Voor de meeste van onze sponsor kinderen was het deze keer extra feest. Omdat Thea Houbraken, die voor de tweede keer mee naar The Gambia ging, van enkele kennissen extra geld had meegekregen om iets speciaal voor de kinderen te doen. Het werd een kinder-zwem-feestje. De hele middag werden ze in het zwembad van het hotel door Thea verwent. De kinderen en wij ook, hebben met volle teugen (en vele slokken zwembadwater) super genoten!!

Ook het vissersproject loopt naar wens. het materiaal is nog steeds in orde en de vissers hebben het afgelopen jaar zelfs een diepvries voor hun vis kunnen kopen. Moet er wel niet steeds de stoom uitvallen!!

De oude zieke visser genaamd Solo, daar gaat het niet zo goed mee. Hij heeft weer ernstige gezondheidsproblemen. We hebben medicijnen voor hem gekocht.

Deze reis hebben we heel veel sieraden meegenomen. We hebben er meisjes en ook moeders van de kinderen blij mee gemaakt. De restanten hebben we aan Familie Dibba geschonken. Moeder en dochters hebben de sieraden verkocht en van het geld heeft moeder Filly schoenen en ondergoed gekocht voor haar jongste zoon Omar

Iedereen weer heel erg bedankt voor het steunen van de stichting in welke vorm dan ook. Zonder uw hulp kunnen wij in Gambia ook niet helpen….Dank U.

Wij stellen aan u voor: Isa Bah met ernaast Mariama Bah die na het overlijden van haar moeder door familie Bah is geadopteerd. Naast haar hun broertje Seedy en als laatste Mariama Joof.

Foto overzicht reis september 2011: klik op lees meer

Plaats een reactie