De schoolgelden weer betaald

Doordat we nogal druk bezig zijn geweest met de voorbereidingen van het 10 jarig jubileum feest 5 november is ons reisverslag over onze bezoeken aan de schoolkinderen en hun gezinnen hierdoor erg beknopt geworden.

Klik op de namen van de kinderen en u komt op hun persoonlijke pagina terecht voor iets meer informatie.

Sponsorkind Mariama Suwarhe. Mariama is een 10 jarig kind met syndroom van Down. Sponsorkind Seedy Bah. Seedy zit nu op het voortgezet onderwijs.

Sponsorkinderen Mariama Bah en zusje Isatou Bah. Beide meisjes zitten nog op de Bijilo lower basic school. Het gaat goed met beide gezien de gezinssituatie op dit moment met hun vader in Italy.

Sponsorkind Sering Morr Joof is een breedlachend kind dat nu op de Seino upper basic school in Kololi zit. Sponsorkind Omar Joof is klaar met school.

Hij wil duidelijk niet verder leren en heeft een baantje bij een houtbewerker. De sponsoring is gestopt en zijn dossier staat onder afgesloten projecten.

Sponsorkind Isatou Corr heeft het afgelopen jaar na het afsluiten van haar mdo school nog 2 computer cursussen gehad. Doordat haar papieren niet in orde waren van de vorige school, zonder haar schuld, kan ze niet naar een andere school.

Sponsorkind Omar L Dibba. Omar Heeft de Upper Seine School goed afgesloten. Hij gaat nu naar de Appeltree school in kotu. Deze school is duurder maar hij hoeft daar maar twee jaar naar toe. Sponsorkind Ellen-Mariama Dibba.

Ellen gaat in januari 2018 Franse les volgen. Sponsorkind Penda Sanneh. Penda is nog steeds de vriendelijke jonge meid waar we vorig jaar kennis mee hebben gemaakt.

Sponsorkind Pa Sallah Fadera. Pa is nog steeds in sponsoring. Sponsorkind Lamin Dabo. Sponsorkind Basiru Dabo.

Salifu Sanyang: Student van het ‘Tot Basis Tot Beroep’ project.

Odjo: Incidentele Hulp aan de hardwerkende visser uit het opgeheven vissers project.

Ida Mbye: Incidentele hulp aan onze altijd behulpzame en vriendelijke ‘Fruit-lady’

Plaats een reactie