Kinderen kunnen weer naar school

Trots laten we weten dat we dit jaar van start zijn gegaan met ons Persoonlijke Kindsponsoring project.

Deze vorm van sponsoring vraagt om duidelijke voorwaarden en die voorwaarden zijn ook op papier gezet zodat elke partij weet waar ze aan toe zijn.

Mocht u interesse hebben in een Persoonlijke Kindsponsoring laat het ons gerust weten. Ons eerste kind dat persoonlijk word gesponsord heet Awa Sirre Beldeh, ze is acht jaar en woont in Sanjaba.

Een nieuw schooljaar is gestart en onze sponsorkinderen kunnen weer naar school! Er waren enkele problemen maar de meeste problemen hebben we op kunnen lossen.

Helaas het probleem met Lamin Dabo is nog niet opgelost. Zijn moeder, die in het zuiden van Gambia woont en enkel jaren geleden gewoon het gezin had verlaten wil nu ineens haar twee kinderen terug en Lamin woont ook al twee maanden bij haar.

Basiru Dabo is wel bij zijn vader gebleven en maakt het heel goed.

Hij ziet er goed en gezond uit en gaat erg graag naar school. Pa Salla Fadera Is flink gegroeid en ziet er ook goed uit.

We zijn bij zijn ouders geweest en hebben eindelijk kennis kunnen maken met zijn vader. Voor Penda Sanneh hadden we leuke schoolspullen meegenomen die we gekregen hadden in Nederland.

Ze was er erg blij mee. Het kind dat ons het meest verraste was Mariama Suwareh het meisje met Syndroom van Down. Met wat aangepast lesmateriaal doet ze het uitstekend op school. Mariama Elen Dibba heeft werk gevonden als serveerster in een Spaans restaurant.

Daarnaast studeert ze nog steeds Frans. Isatou Bah Heeft het op school goed gedaan en is over naar de volgende groep, Net zoals haar zusje Mariama Bah.

Beide zusjes zitten nog steeds bij elkaar in de klas. Seedy Bah Is nog steeds erg blij met zijn fiets die hij vorig jaar heeft gekregen om naar school te fietsen.

Sering Morr Joof werd ten tijde dat we in Gambia waren 15 jaar. Bij hem thuis hebben we dat, voor de eerste keer in zijn leven, met taart gevierd.

Omar L Dibba Is helaas naar een ander school gemoeten. Met Ida Dibba gaat het redelijk goed. Ze Is een kosteloze training begonnen voor uiterlijke verzorging.

eten we tot onze spijt niet. We hebben ook een nieuw kind aangenomen, zijn naam is Soul Jarjue, hij is vier jaar en woont in Manjai.

We kennen zijn vader al heel veel jaar en willen hem en zijn gezin graag wat ondersteuning bieden door zijn jongste zoon naar school te laten gaan.

Plaats een reactie